Medically proven logo

Ежедневната слънцезащита

Излагането на слънце и вашата кожа

СЛЪНЧЕВАТА РАДИАЦИЯ ПРОНИКВА ДЪЛБОКО ВЪВ ВАШИТЕ КЛЕТКИ И ДНК, ПРИЧИНЯВАЙКИ  УВРЕЖДАНЕ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН НА ВАШАТА КОЖА.

Ежедневно сме изложени на влиянието и на UV и на инфраред радиация, които са вредни за кожата.

Натрупване в излагането на UVA, UVB и инафраред може да доведе до клетъчна смърт, преждевременно остаряване на кожата, деградация на колагена и дори ДНК мутации, които водят до рак на кожата. Ето защо е важно кожата да бъде защитена 365 дни в годината и не само по време на летните почивки.


В защита на ежедневната протекция

СВОБОДАТА ДА НОСИШ СЛЪНЦЕЗАЩИТА – ВСЕКИ ДЕН, НАВСЯКЪДЕ

Дори в града, кожата ни е постоянно изложена на UV и инфраред радиация през целия ден.  За да предотвратим вредите от натрупаните слънчеви лъчи, изграждането на ежедневен навик за поставяне на слънцезащита е абсолютно задължителен – слънчево или не, на открито или не.

Докато се грижим кожата ни да изглежда красива, повечето от нас забравят да включат  слънцезащитата като ежедневна грижа. Продължителното излагане на UV радиация всъщност води до дегенеративни промени на фиброзната тъкан и кръвоносните съдове, както и сериозни здравословни последствия върху очите и имунната система.

Ето защо  Daylong е медицинска формула за лесна и ежедневна грижа, с изключително лека текстура, осигуряваща оптимална защита от слънцето от най-повърхностния слой на кожата до клетъчните реакции, ДНК и колаген структурата.

Ежедневната протекция от слънцето е не само за времето, прекарано на плажа и със сигурност не трябва да създава некомфортно усещане. В града или на плажа, заложете на истинската слънцезащита, която е много повече от повърхностна.

Инвестирайте в ежедневната и медицинска слънцезащита с  Daylong.